Cégünk a Volkautó Kft. 2005-ben alakult, azóta is dinamikusan működő és fejlődő vállalat. ügyvezető igazgatónk és munkatársaink sok-sok éves tapasztalattal állnak vásárlóink rendelkezésére, hogy segítsenek az igényeknek legmegfelelőbb autó kiválasztásában. Visszatérő, elégedett vevőkörünk és számos új ügyfelünk bizonyítja az üzletkötések megbízhatóságát és magas színvonalát. Munkatársaink mindig szívesen segítenek – akár autóvásárlásról, autóbérlésről, szervízelésről vagy akár csak segítségkérésről, tanácsadásról legyen is szó.

Vásárlóink elégedettségének fenntartása végett különös gondot fordítunk az autók eredetére, előző tulajonosaikra és az autók állapotára. Ingyenes igényfelméréssel és szakszerű tanácsadással segítjük azokat, akik bizonytalanok a használtautó vásárlásakor. Számunkra a legfontosabb, hogy a vevő elégedett legyen a választásával és új autója minden elképzelését kielégítse. Munkatársaink hatalmas adatbázisból tudnak hozzáférni a megrendelhető autókhoz és azok paramétereihez, amiket aztán több variációban az ügyfél rendelkezésére bocsátanak. Kiegészítő jelleggel ingynesen tájékoztatnak a finanszírozási lehetőségekről (hitelekről és lízing opciókról – melyet a Santander Consumer Finance Zrt. Segítségével intézünk), vagy az ügyfél számára kedvezőbb kötelező- vagy cascobiztosítás megkötéséről.

Minden esetben szigorúan ellenőrizzük a megvásárolandó autók esztétikai és műszaki állapotát és egyeztetjük a kért paramétereket, a lehetséges kínálatból pedig igyekszünk a lehető legjobb lehetőséget felkínálni ügyfeleink számára. Célünk, hogy minél több elégedett vásárlót mondhassunk magunkénak.

Mit ajánlunk?

A Volksautó Kft. Megmutatja önnek az autók környezetbarát mivoltát. A hybrid hajtású autók (a hibrid hajtásról főoldalunkra linkelve a 4. menüpontban olvashat) az Európai Unió tagállamaiban kiemelt kedvezményekkel (ingyenes parkolás, adótámogatás etc.) járnak – így megjutalmazva azokat, akik ilyen autót választanak. A most forgalomban lévő hybrid autók között kiemelt partnerünk a hybrid-hajtás egyedülállóan forradalmasító és folyamatosan fejlesztő Toyota Motor Sales U.S.A. Inc., akik legkiemeltebb modelleink a Toyota Camry és a Toyota Highlander gyártói. Tesztek és cikkünk menüpontunkban (szintén elérhető a főoldalra linkelve) ön is összehasonlíthatja a különböző hybrideket és megnézheti milyen széles skálájú és felszereltségű autók vannak forgalomban, és az autók alapárait is könnyedén összehasonlíthatja. Tekinste meg modelljeinket, vigye el őket egy tesztvezetésre és élvezze az egyedülálló élményt, amit egy hybrid autó nyújthat önnek. Toyota Camry és Highlander modelljeink tetszőleges külső és belső színnel és extrákkal rendelhetők. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ne aggódjon a szervízelés miatt sem! Szervízünk szakszerűen átvizsgálja autóját és elvégzi a szükséges karbantartási munkálatokat (kötelező szervíz). Nálunk mindent megtalál egy helyen, amire csak hybrid autójának szüksége lehet!


Cégünkről | Kínálatunk | Környezetvédelem | Hibrid hajtás | Szervizünk | Tesztek és cikkek | Kapcsolat
Minden jog fenntartva 2008 - Webmester: HolCam